Odaberite idealnu sobu ili apartman u Splitu

Za vaš luksuzan odmor

Hotel Villa Harmony odlikuje se luksuznim apartmanima i sobama u centru Splita. U svaku je integriran sustav pametne sobe te uređaji visoke tehnologije.

Sve sobe i apartmani orijentirani su prema jugu te imaju nesmetan pogled na more i otoke. Bočni dio hotela obložen je staklenom stijenom što znači da dio soba i apartmana, osim pogleda na more, ima i nesmetan pogled na grad Split te na plažu Bačvice.

Hotel ima ukupno 23 sobe + 1 Penthouse podijeljenih u 6 kategorija. Pogledajte koje su to te izaberite najbolje za vaš luksuzan odmor u centru Splita.

Premium double room

PREMIUM DOUBLE ROOM


Sea front and balcony

Udobna soba za dvije osobe s balkonom i prekrasnim pogledom na more i otoke. Soba je luksuzno uređena te opremljena sustavom pametne sobe i vrhunskim uređajima. 

Villa Harmony, superior king bedroom

SUPERIOR KING BEDROOM


Sea front and balcony

Superior king bedroom s terasom u kojoj ćete moći uživati u direktnom, prekrasnom pogledu na more. Smještajna jedinica na zapadnom dijelu hotela ima bočnu staklenu stijenu kroz koju ćete moći uživati i u prekrasnom pogledu na grad dok smještajna jedinica na istočnom dijelu hotela omogućava i dodatni pogled na plažu Bačvice. Sobu krasi vrhunski dizajn, oprema visoke tehnologije, odnosno sustav pametne sobe.

Deluxe Suite, Villa Harmony

DELUXE SUITE


Sea front, jacuzzi and balcony

Apartman kojeg krasi nenadmašna udobnost u kombinaciji s luksuzom. Interijer luksuznog dizajna oplemenjen uređajima vrhunske tehnologije i u privatnoj vanjskoj masažnoj kadi sa mlaznicama garancija je užitaka u odmoru. Iz apartmana se pruža pogled prema moru u kojem možete uživati s vlastitog balkona.

Garden Deluxe Suite

GARDEN DELUXE SUITE


Sea front, jacuzzi and balcony

Garden Deluxe Suite nudi vam udobnost, luksuz, opremljenost vrhunskom tehnologijom i privatnu vanjsku masažnu kadu sa pogledom na more.

Luxury Suite, Villa Harmony

LUXURY SUITE


Sea front, jacuzzi and balcony

Luksuzan apartman s pogledom na more i otoke u kojem možete uživati s privatnog balkona. Za potpuno opuštanje opremljen je vlastitom vanjskoj masažnoj kadi sa mlaznicama, krasi ga luksuzan dizajn i sustav pametne sobe. Idealan je za ljubitelje opuštanja u harmoniji luksuza i Mediterana.

Royal Penthouse, Villa Harmony

ROYAL PENTHOUSE


S vlastitim bazenom i panoramskim pogledom

Royal Penthouse je najluksuzniji apartman Ville Harmony. Krasi ga prekrasan panoramski pogled na cijeli grad Split, more, otoke i planine. Gosti ovog apartmana moći će uživati u privatnom bazenu i brojnim VIP sadržajima.

Family room with sea view and balcony

FAMILY ROOM


Sea front and balcony

Family room je prostrana soba za obitelj ili veću grupu gostiju (maksimalno 4 osobe) koja se sastoji od dvije odvojene Premium sobe prekrasnim pogledom na more i balkonom, a koje su međusobno povezne vratima. Svaka soba ima i zaseban ulaz sa hodnika. Očaravajući dizajn i vrhunska tehnologija.