Odaberite idealnu sobu ili apartman u Splitu

Za vaš luksuzan odmor

Hotel Villa Harmony odlikuje se luksuznim apartmanima i sobama u centru Splita. U svaku je integriran sustav pametne sobe te uređaji visoke tehnologije.

Sve sobe i apartmani orijentirani su prema jugu te imaju nesmetan pogled na more i otoke. Bočni dio hotela obložen je staklenom stijenom što znači da dio soba i apartmana, osim pogleda na more, ima i nesmetan pogled na grad Split te na plažu Bačvice.

Hotel ima ukupno 26 soba i apartmana podijeljenih u 4 kategorija. Pogledajte koje su to te izaberite najbolje za vaš luksuzan odmor u centru Splita.

Standard double room

STANDARD DOUBLE ROOM


With sea view

Udobna soba za dvije osobe s balkonom i prekrasnim pogledom na more i otoke. Soba je luksuzno uređena te opremljena sustavom pametne sobe i vrhunskim uređajima. 

Villa Harmony, superior king bedroom

SUPERIOR KING BEDROOM


With sea view

Superior king bedroom s terasom u kojoj ćete moći uživati u direktnom, prekrasnom pogledu na more. Smještajna jedinica na zapadnom dijelu hotela ima bočnu staklenu stijenu kroz koju ćete moći uživati i u prekrasnom pogledu na grad dok smještajna jedinica na istočnom dijelu hotela omogućava i dodatni pogled na plažu Bačvice. Sobu krasi vrhunski dizajn, oprema visoke tehnologije, odnosno sustav pametne sobe.

Deluxe Suite, Villa Harmony

DELUXE SUITE


With sea view

Apartman kojeg krasi nenadmašna udobnost u kombinaciji s luksuzom. Interijer luksuznog dizajna oplemenjen uređajima vrhunske tehnologije i privatnim jacuzzijem garancija je užitaka u odmoru. Iz apartmana se pruža pogled prema moru u kojem možete uživati s vlastitog balkona.

Luxury Suite, Villa Harmony

LUXURY SUITE


With sea view

Luksuzan apartman s pogledom na more i otoke u kojem možete uživati s privatnog balkona. Za potpuno opuštanje opremljen je jacuzzijem, krasi ga luksuzan dizajn i sustav pametne sobe. Idealan je za ljubitelje opuštanja u harmoniji luksuza i Mediterana.

Royal Penthouse, Villa Harmony

ROYAL PENTHOUSE


S vlastitim bazenom i panoramskim pogledom

Royal Penthouse je najluksuzniji apartman Ville Harmony. Krasi ga prekrasan panoramski pogled na cijeli grad Split, more, otoke i planine. Gosti ovog apartmana moći će uživati u privatnom bazenu i brojnim VIP sadržajima.