POSEBNE POGODNOSTI

Za goste hotela Villa Harmony

Za naše goste pripremili smo niz dodatnih usluga i pogodnosti. Gosti mogu uživati u vanjskom bazenu sa sunčalištem, ležaljkama i barom. Opustiti se u mini SPA centru te uživati pravom doživljaju luksuznog odmora.

Kako bi se naši gosti bezbrižno prepustili odmoru, nudimo usluge transfera gostiju te usluge organizacije privatnih izleta i tura.

Pogledajte koje vas sve pogodnosti očekuju u hotelu Villa Harmony.

Doručak, hotel Villa Harmony

NOĆENJE S DORUČKOM U SOBI


Na zahtjev gostiju

Provedite jutra uz vaše najbliže. Opustite se u miru i privatnosti vaše sobe, uživajte u svježini jutarnjeg pogleda s balkona vaše sobe ili si priuštite malo duži boravak u krevetu. Što god odabrali, naše ljubazno osoblje će vam poslužiti ukusan doručak u sobi.

Bazen i Spa, Villa Harmony

BAZEN I SPA


Za opuštanje duha i tijela

Svim našim gostima na raspolaganju je vanjski bazen uz koji je uređeno sunčalište s ležaljkama i suncobranima. Pokraj bazena nalazi se bar koji nudi velik izbor raznih pića za osvježenje i opuštanje.

U sklopu hotela, nalazi se mini SPA centar u kojem gosti mogu slobodno koristi saunu i stol za samomasažu. Odmorite vaše tijelo i duh.

Izleti, Split

IZLETI I TRANSFERI


Organizaciju prepustite nama

Na zahtjev i prema potrebama gostiju organiziramo transfer od zračne luke Split do hotela i od hotela do zračne luke. Obratite nam se sa svojim zahtjevom i osigurajte si bezbrižan dolazak na destinaciju.

Za sve one koji žele maksimalno iskoristiti svoj odmor i upoznati grad Split i okolicu nudimo mogućnost organiziranja privatnih tura i izleta.