Luksuzan hotel u Splitu

Uz predivnu plažu Bačvice

Hotel Villa Harmony je luksuzan hotel u Splitu smješten na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada, tik uz najpoznatiju splitsku plažu Bačvice.
Hotel se odlikuje spojem vrhunskog dizajna, luksuza i udobnosti. Zahvaljujući jedinstvenoj arhitekturi iz svih smještajnih jedinica pruža se predivan pogled na more i otoke. Kroz staklene stijene koje zamjenjuju bočne zidove gosti mogu nesmetano uživati u pogledu na grad Split i plažu Bačvice. Hotel Villa Harmony svojom se ponudom ističe kao luksuzna oaza u srcu mediteranskog grada.

Saznaj više

IZABERITE SVOJU SOBU

I prepustite se luksuznom užitku

Iz ponude luksuzno opremljenih soba i apartmana hotela Villa Harmony izaberite onu koja će zadovoljiti sve vaše hedonističke zahtjeve. Iz svih smještajnih jedinica hotela pruža se prekrasan pogled na more i otoke, a iz soba na zapadu i istoku možete nesmetano uživati i u pogledu na grad Split ili plažu Bačvice. Sobe su opremljene svime što vam je potrebno za potpuno uživanje i opuštanje.

Hotel Harmony, Garden Deluxe Suite

GARDEN DELUXE SUITE


Sea front, jacuzzi and balcony

Saznaj više

POSEBNE POGODNOSTI

Za goste hotela Villa Harmony

Za naše goste pripremili smo niz dodatnih usluga i pogodnosti. Gosti mogu uživati u vanjskom bazenu sa sunčalištem, ležaljkama i barom. Opustiti se u mini SPA centru te uživati pravom doživljaju luksuznog odmora. Kako bi se naši gosti bezbrižno prepustili odmoru, nudimo usluge transfera gostiju te usluge organizacije privatnih izleta i tura.

Pogledajte koje vas sve pogodnosti očekuju u hotelu Villa Harmony.

Villa Harmony, doručak

DORUČAK U SOBI

Na upit gostiju vršimo uslugu posluživanja doručka u sobi.

Opustite se u privatnosti vaše sobe i provedite mirna jutra uz vaše najbliže. Uživajte u bistrom jutarnjem pogledu na mirno more s privatnog balkona ili si priuštite malo duži boravak u krevetu. Na vama je da odaberete, a naše ljubazno osoblje je tu da ispuni vaše zahtjeve.

Saznaj više
Villa Harmony, bazen i spa

BAZEN I SPA

Svi naši gosti mogu se opustiti na bazenu u sklopu hotela. Uz bazen je uređeno sunčalište s ležaljkama i suncobranima, a bar koji se nalazi uz bazen nudi velik izbor osvježavajućih pića.

U mini SPA centru gosti slobodno mogu koristiti saunu te stol za samomasažu.

Izaberite aktivnost koja vas najviše opušta.

Saznaj više
Villa Harmony, izleti

IZLETI I TRANSFERI

Prema zahtjevima i potrebama gostiju organiziramo transfer od hotela prema zračnoj luci Split te od zračne luke Split prema hotelu.

Prema željama gostiju nudimo usluge organizacije privatnih izleta i tura. Na vama je samo da nam kažete svoje želje, a mi ćemo se posvetiti organizaciji vaših razgleda i posjeta.

Saznaj više

PRONAĐITE NAS NA KARTI

Hotel Villa Harmony nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Splitu

Kako do nas