O DESTINACIJI


Grad Split nadaleko je poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i povijesnom nasljeđu. Stara gradska jezgra koja se razvila oko palače rimskog cara Dioklecijana očuvana je do danas te je uvrštena na listu svjetske baštine UNESCO-a. Palača je jedan od najbolje očuvanih spomenika rimskog graditeljstva u svijetu. Među poznatim znamenitostima grada nalazi se i katedrala sv. Duje, zaštitnika grada čiji je zvonik najizvornija dalmatinska srednjovjekovna građevina.

Svaki posjetitelj Splita mora posjetiti znamenitu splitsku rivu, prošetati Marjanom i okupati se na poznatoj pješčanoj plaži Bačvice. Velik broj posjetitelja dolazi u Split ne samo zbog kulturnih i povijesnih znamenitosti grada već i zbog života kojim grad i dalje vrvi. U Splitu se odvijaju svjetski poznati glazbeni i filmski festivali te velik broj raznih kulturnih događaja.

Hotel Villa Harmony nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji u središtu grada Splita, u neposrednoj blizini prekrasne pješčane plaže Bačvice. Plaža Bačvice poznata je kao splitska Copacabana. Na njoj se ljeti i zimi igra picigin. Plaža Bačvice simbol je grada Splita i poznato okupljalište lokalnog stanovništava i njihovih gostiju.

Hotel Villa Harmony nalazi se na lako pristupačnoj lokaciji, u blizini trajektne luke, gradskog središta i javnog prijevoza. Za goste koji dolaze svojim vozilima osiguran je parking u garaži hotela. Posjetite hotel Villa Harmony i uživajte u harmoniji Mediterana i luksuza u središtu najvećeg dalmatinskog grada.

UPOZNAJTE HOTEL VILLA HARMONY

Pogledajte video i upoznajte našu ponudu