Povratak

MJESEC HRVATSKOG TURIZMA


Hotel Villa Harmony, 4*, mali obiteljski luksuzni hotel, otvoren u lipnju ove godine (2021.), smješten je doslovno 20 metara od plaže Bačvice i 10 minuta pješice do starog grada, srca Splita-Dioklecijanove palače. Sve smještajne jedinice, njih ukupno 26, okrenute su prema jugu, imaju vlastite terase i nesmetan pogled na more i otoke. Bočni dio hotela obložen je staklenom stijenom te kroz nju pojedine smještajne jedinice imaju pogled i na grad Split i predivnu splitsku plažu Bačvice. S terase vlastite sobe hotela Villa Harmony svakog jutra možete nesmetano uživati u posebnom doživljaju doručka s prekrasnim pogledom na more, a navečer u zalasku sunca.

Hotel ima 4 tipa smještajnih jedinica:

  • Standard double rooms with sea view and balcony (redovna cijena 310€, akcijska cijena sa popustom 202€)
  • Superior king bedrooms with sea view and balcony (redovna cijena 350€, akcijska cijena sa popustom 228€)
  • Deluxe suite with sea view, outdoor jacuzzi, small garden line on the fence and balcony na visokom prizemlju (redovna cijena 480€, akcijska cijena sa popustom 312€)
  • Luxury suite with sea view, outdoor jacuzzi and balcony na 4-tom katu (top floor) (redovna cijena 500€, akcijska cijena sa popustom 325€)

Nudimo mogućnost i family, connecting room.

Hotel koristi iLumio, interaktivni TV sustav, idući uz korak suvremenoj digitalizaciji. Sve smještajne jedinice hotela Villa Harmony opremljene su vrhunskom tehnologijom, odnosno sustavom pametne sobe. Naš hotel raspolaže sa malom konferencijskom dvoranom za 8-10 osoba, vanjskim bazenom, vanjskim i unutarnjim barom, restoranom (samo doručak), room service uslugom, mini RELAX zonom koja uključuje mini saunu i samo-masažni stol, terasom na sjevernoj strani hotela za manje evente po potrebi i upitu te garažom (dodatna naplata).

Hotel je otvoren 24/7 s tim da je check-in od 15:00 h a check-out do 10:30. Postoji mogućnosti i ranijeg check-in ovisno o raspoloživosti (upit dan prije dolaska), kao i kasnijeg check-out (koji je nakon 12:00 h podložan dodatnom trošku). Hotel organizira i transfere od aerodroma do hotela i vice versa, locco vožnje, transfere izvan Splita, na upit. Veselimo se Vašem dolasku, da se osobno uvjerite u sve što Vam naš hotel nudi.

Rezerviraj